Zadnje objave
Oct 03, 2020
KRANJ: za svet KGZS obkrožite št. 4. Za svet območne enote Kranj obkrožite št. 6. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza. KRANJ: za svet KGZS obkrožite št. 4. Za svet območne enote Kranj obkrožite št. 6. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza. KRANJ: za svet KGZS obkrožite št. 4. Za svet območne enote Kranj obkrožite št. 6. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza. KRANJ: za svet KGZS obkrožite št. 4. Za svet območne enote Kranj obkrožite št. 6. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza.
Oct 02, 2020
S kraško burjo in soncem utrjeni in izkušeni fantje in možje so vredni vašega zaupanja. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza S kraško burjo in soncem utrjeni in izkušeni fantje in možje so vredni vašega zaupanja. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza S kraško burjo in soncem utrjeni in izkušeni fantje in možje so vredni vašega zaupanja. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza S kraško burjo in soncem utrjeni in izkušeni fantje in možje so vredni vašega zaupanja. Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza
Oct 02, 2020
V Podbrezjah na Matijevčevi kmetiji gospodari že 10ti rod Jegličev. Priimek Jeglič bil v družinski kroniki zapisan že l. 1630 V Podbrezjah na Matijevčevi kmetiji gospodari že 10ti rod Jegličev. Priimek Jeglič bil v družinski kroniki zapisan že l. 1630 V Podbrezjah na Matijevčevi kmetiji gospodari že 10ti rod Jegličev. Priimek Jeglič bil v družinski kroniki zapisan že l. 1630 V Podbrezjah na Matijevčevi kmetiji gospodari že 10ti rod Jegličev. Priimek Jeglič bil v družinski kroniki zapisan že l. 1630
Oct 02, 2020
POSTOJNA: Za svet območne zbornice Postojna se kandidati Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza nahajajo na listi pod št. 3 POSTOJNA: Za svet območne zbornice Postojna se kandidati Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza nahajajo na listi pod št. 3 POSTOJNA: Za svet območne zbornice Postojna se kandidati Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza nahajajo na listi pod št. 3 POSTOJNA: Za svet območne zbornice Postojna se kandidati Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza nahajajo na listi pod št. 3
Oct 02, 2020
Čas je, da slovenski kmet odločanje o svoji usodi tudi v svoji strokovni organizaciji, KGZS vzame v svoje roke Čas je, da slovenski kmet odločanje o svoji usodi tudi v svoji strokovni organizaciji, KGZS vzame v svoje roke Čas je, da slovenski kmet odločanje o svoji usodi tudi v svoji strokovni organizaciji, KGZS vzame v svoje roke Čas je, da slovenski kmet odločanje o svoji usodi tudi v svoji strokovni organizaciji, KGZS vzame v svoje roke
Oct 02, 2020
V volilni (območni) enoti Kočevje za svet KGZS pod št. 4 kandidira Peter Indihar iz Velikih Lašč. V volilni (območni) enoti Kočevje za svet KGZS pod št. 4 kandidira Peter Indihar iz Velikih Lašč. V volilni (območni) enoti Kočevje za svet KGZS pod št. 4 kandidira Peter Indihar iz Velikih Lašč. V volilni (območni) enoti Kočevje za svet KGZS pod št. 4 kandidira Peter Indihar iz Velikih Lašč.
Najbolj obiskano
V volilni (območni) enoti Nova Gorica nastopa tudi Klemen Šavli.
Kdo je Klemen? Na prvem mestu mož in oče ter uspešen kmet, ki verjame v to, kar počne. In vse, kar počne, počne dobro.
CELJE: Nosilec liste Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza za svet območne enote Celje je Jože Kotnik iz Kraberka.
Kot uspešen vinar in nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji se še kako zaveda izzivov slovenskega kmetijstva.
Gospodar Janko Jeglič kandidira za svet KGZS na listi Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza v območni enoti Kranj. Na listi za svet območne enote Kranj kandidira tudi Nejc Dolenc, mladi gospodar na Kmetija Dolenc.
Nosilec liste za svet KGZS v volilni enoti Nova Gorica je Luka Leskovec
Za listo Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza v volilni enoti Nova Gorica glasujete tako, da obkrožite št. 3️⃣ - in to dva krat.
V volilni enoti Postojna za svet KGZS pod št. 8 najdete kandidata Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza: Vincenca Otoničarja
Rok Sedminek, predsednik Slovenske kmečke zveze pri SLS vas vabi, da v nedeljo podprete Društvo SKZ - Slovenske kmečka zveza
Sem Rok Sedminek, predsednik Slovenske kmečke zveze pri SLS. Vabim vas, da na volitvah v organe KGZS v nedeljo, 4. oktobra 2020, podprete listo Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza.
Ključno je, da člani zbornice greste na volitve, še bolj pomembno pa je, da izberete pravo listo, vam sporoča Boža Herek!
Izberite kandidate in listo Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza. V 9 VE (območna enota CELJE) obkrožite 3 za svet KGZS in 2 za svet območne enote KGZS Celje - v nedeljo, 4. oktobra 2020
Predsednik Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza Miroslav Kosi vse volilne upravičence vabi na volitve
Sam kandidira in navija za kandidate in liste Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza.
Nosilec liste za svet KGZS na listi Društvo SKZ - Slovenska kmečka zveza v enoti Ljubljana je Žiga Kršinar, ekološki kmet
Na listah je veliko dobrih kandidatov in sedaj je pravi čas, da skupaj kaj naredimo za slovenskega kmeta in posledično vso družbo Volitve so v nedeljo, 4.10., ne pozabite se jih udeležiti.
PTUJ: Predsednik Društva SKZ - Slovenska kmečka zveza: Miroslav Kosi kandidira v volilni (območni) enoti Ptuj
Za svet KGZS v volilni enoti Ptuj obkrožite številko 1️ in za svet območne enote Ptuj obkrožite številko 3.
prikaži časovnico

Kandidati